НМТ-2024 ЗА КОРДОНОМ: ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ

Шановні небайдужі українці, це звернення до вас! Якщо ви в червні ー липні перебуватимете в одній із країн, де заплановано проведення національного мультипредметного тесту (НМТ) та вступних випробувань до магістратури, просимо вас підтримати українську молодь і допомогти нам у проведенні тестування. 

Щоб забезпечити реалізацію українською молоддю, яка перебуває за кордоном, свого права на вступ до вітчизняних вишів, вступне випробування на бакалаврат (НМТ) і вступні випробування до магістратури (ЄВІ та ЄФВВ) у 2024 році буде проведено й поза межами України. Так, тимчасові екзаменаційні центри (ТЕЦ) за кордоном буде створено в 57 містах 32 країн.  

У деяких містах за кордоном із залученням педагогічних працівників нам допомагають місцеві партнери, за що ми їм безмежно вдячні. Водночас наразі ще потребуємо допомоги небайдужих освітян під час проведення тестувань у таких країнах і містах цих країн:

КраїнаМісто
АвстріяВідень
БельгіяБрюссель
БолгаріяСофія
Сполучене Королівство Великої Британії та Північної ІрландіїЕдинбург, Лондон
ІталіяМілан, Рим
МолдоваКишинів
НідерландиАлькмаар, Амстердам, Роттердам
НімеччинаБерлін, Гамбург, Кельн, Лейпциг, Пассау
НорвегіяОсло
ПольщаВаршава, Вроцлав, Домброва Гурнича, Краків, Люблін
СловаччинаБратислава
СШАЧикаго
УгорщинаБудапешт
ФінляндіяГельсінкі
Хорватія Загреб
ЧехіяБрно, Прага
ШвеціяСтокгольм

Від нас – навчання, оплата вашої праці (якщо ви громадянин України і маєте педагогічну освіту), від вас – вчасне і ретельне виконання роботи, непереборний оптимізм.

Якщо ви зацікавлені, заповніть форму, розміщену  тут,  ー ми з вами сконтактуємо.

Підтримаймо вступників, збережімо майбутнє країни разом!