ПРОБНЕ ЗНО-2020: ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ

Менше ніж за два місяці сплине термін для отримання коштів учасниками пробного ЗНО-2020. Виплати триватимуть до 1 грудня 2020 року.

На сьогодні уже отримали кошти 149 842 особи (68,5 % від загальної кількості).

Для того щоб отримати кошти, сплачені за проведення пробного ЗНО-2020, треба виконати низку кроків.

Відповідно до встановленого КМУ порядку виплати здійснює АТ КБ «ПриватБанк», тому учаснику/учасниці пробного ЗНО-2020 потрібно мати картку ПриватБанку.

Увійшовши на сервіс визначення результатів, потрібно перевірити актуальність заповненої інформації, зокрема чи дійсний номер телефону, зазначений як основний під час реєстрації на пробне ЗНО-2020. Цей номер телефону має бути привязаний до картки ПриватБанку, власником якої є саме учасник/учасниця пробного ЗНО-2020. За потреби учаснику/учасниці пробного ЗНО-2020 слід внести зміни. Після внесення змін на сервісі визначення результатів учасник/учасниця зможе отримати кошти протягом двох тижнів.

Зауважте, що на сервісі визначення результатів має бути правильно зазначено прізвище, ім’я, по батькові учасника/учасниці, а також надано лише один номер мобільного телефону.

Якщо на сервісі визначення результатів показано, що учасник/учасниця вже отримав/отримала кошти, але він/вона не знає про грошові надходження, варто звернутися до будь-якого відділення ПриватБанку: найімовірніше, учасник/учасниця  давно не користувався/не користувалася своєю карткою.

Наголошуємо, що зазначені дії можна буде виконати не пізніше 30 листопада 2020 року.

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти.