СЕРТИФІКАЦІЯ-2023: ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ТЕРМІН НАДСИЛАННЯ ДОКУМЕНТІВ

13 лютого завершується термін надсилання реєстраційних документів до регіональних центрів.

Наразі регіональними центрами вже підготовлено 1103 реєстраційні повідомлення про успішну реєстрацію для участі в сертифікації вчителів початкових класів. 

Тож ті, хто створили реєстраційну картку-заяву, мають пам’ятати про те, що успішну реєстрацію та подальшу участь у сертифікації може забезпечити вчасне надсилання документів до відповідного регіонального центру. Дату подання реєстраційних документів визначають за відбитком штемпеля відправлення на поштовому конверті. Усі документи мають бути надіслані не пізніше 13 лютого.

За допомогою спеціального сервісу можна перевірити, на якому етапі опрацювання реєстраційні документи. Для цього необхідно увести номер реєстраційної картки-заяви до сервісу.

Повідомлення про результати реєстрації регіональний центр надсилатиме рекомендованим поштовим відправленням на зазначену в реєстраційній картці-заяві адресу, а зареєстрованим учасникам — логін та PIN-код доступу до кабінету учасника сертифікації на сайті УЦОЯО.

Зауважимо, що реєстрацію вчителів початкових класів для проходження сертифікації було припинено достроково, оскільки вже вичерпано загальнодержавну квоту.