ТЕСТУВАННЯМ З ХІМІЇ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ОСНОВНА СЕСІЯ ЗНО-2021

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти для проходження тесту з хімії зареєструвалися 12 744 осіб, для яких створено 881 аудиторія в 62 пунктах тестування.

Аби уникнути скупчення біля входу до пункту тестування допуск учасників до пункту розпочнеться о 9:50 і триватиме до 10:50. У запрошенні-перепустці зазначено проміжок часу, протягом якого учасникові ЗНО рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску.

Процедура допуску до пункту тестування передбачає проходження термометрії й ідентифікації учасників ЗНО.

Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО буде дозволено лише за наявності таких документів:

  • оригіналу Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено у Сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

Важливо також зазначити, що станом на сьогодні понад 50 % учасників, зареєстрованих для участі в ЗНО, не роздрукували свої запрошення-перепустки.

Просимо тих учасників, які мають намір взяти участь у тестуванні, терміново роздрукувати цей документ: у ньому зазначено проміжок часу, протягом якого рекомендовано прибути до пункту тестування і пройти процедуру допуску.

У разі неможливості пред’явлення оригіналу Сертифіката, паспорта чи іншого документа, що посвідчує особу учасника не буде допущено до пункту проведення ЗНО.

Увага! Якщо учасник прибуде до пункту тестування після 10:50, його не буде допущено до участі в ЗНО.

Радимо взяти із собою 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та пляшечку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту, які учасник ЗНО зможе покласти на свій робочий стіл і за потреби скористатися.

Нагадуємо, що під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Речі, що не передбачені процедурою зовнішнього оцінювання учасники ЗНО залишають у спеціально відведеному місці, на яке вкаже інструктор в аудиторії тестування.

Український і регіональні центри оцінювання просять учасників ЗНО  бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не забувати, що безпека – спільна справа.

Для учасників, які з поважних причин не зможуть взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування з певного предмета (ураховуючи день проведення) подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Зразок заяви та перелік документів, які необхідно надати, можна знайти на сайті Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Щиро бажаємо кожному учаснику, кожній учасниці в безпечних умовах показати свій найвищий результат на ЗНО.