УКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР ІНФОРМУЄ

За останні кілька днів ми і Міністерство освіти і науки України отримали значну кількість звернень щодо термінів реєстрації для участі в ЗНО-2022.

З одного боку, всі громадяни України усвідомлюють, що наразі в держави є зовсім інші пріоритети: ми маємо згуртуватися, щоб захистити Вітчизну, оберігати найуразливіших співгромадян, з іншого –  кожен із нас мріє про життя після, де вступ  – це важлива віха в становленні молоді, її майбутнього під мирним небом.

Саме тому в Міністерстві освіти і науки України було ухвалено рішення про продовження термінів реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні до 9 квітня. Також маємо зазначити, що наразі неможливо забезпечити оплату понаднормової кількості предметів зовнішнього незалежного оцінювання в основний період реєстрації, але згодом, під час додаткового періоду реєстрації, за можливості це зробимо.

Хочемо подякувати Збройним Силам України, бійцям територіальної оборони, рятувальним службам, медикам, працівникам соціальної інфраструктури за те, що ми можемо говорити про зовнішнє незалежне оцінювання і мріяти про майбутнє!

Усе буде Україна!

Джерело: https://testportal.gov.ua/ukrayinskyj-tsentr-informuye-2/