ВСТУПНІ ДО МАГІСТРАТУРИ: РОЗМІЩЕНО ЗАПРОШЕННЯ

Сьогодні, 17 червня,  в кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури розміщено запрошення. У них зазначено дату, час (за Києвом) і місце проведення  єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) та/або єдиного вступного іспиту (ЄВІ). 

Учасникам ЄФВВ та/або ЄВІ необхідно самостійно сформувати і, як буде змога, роздрукувати запрошення-перепустку зі свого кабінету учасника на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти. 

Доступ до кабінету учасника здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому. Вступники, які ще не отримали екзаменаційного листка, мають звернутися до приймальної комісії, до якої вони для реєстрації зверталися особисто або надсилали реєстраційні документи (у разі дистанційної реєстрації).

З міркувань безпеки ми не публікуємо інформації про те, де на території України відбудуться тестування, ні на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти, ні на наших офіційних сторінках у соцмережах. З цієї ж причини цьогоріч не оприлюднено графіка тестувань. Наполегливо рекомендуємо не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, і  вступникам, адже від цього може залежати безпека всіх учасників вступних випробувань.

Вступники, які проходитимуть ЄФВВ та/або ЄВІ за кордоном, мають зауважити, що в запрошеннях час зазначено за Києвом. Для зручності ми склали таблицю з даними щодо різниці в часі.

КраїнаМістоРізниця між часом за Києвом і місцевим часом
Австріям. Відень−1
Бельгіям. Брюссель−1
Болгаріям. Софія0
Велика Британіям. Лондон−2
Іспаніям. Валенсія−1
Німеччинам. Берлін, м. Лейпциг−1
Польщам. Бидгощ, м. Варшава−1
Словаччинам. Братислава−1
Чехіям. Прага−1

ВАЖЛИВО! Для допуску до пункту тестування вступник має пред’явити екзаменаційний листок, документ, на підставі якого його зареєстровано для участі у вступних випробуваннях (серію (за наявності) та номер якого зазначено в екзаменаційному листку), та запрошення-перепустку.