ВИЗНАЧЕНО ПОРОГОВІ БАЛИ «СКЛАВ/ НЕ СКЛАВ» З ГЕОГРАФІЇ, ХІМІЇ

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти 29 липня на інформаційних сторінках учасників буде розміщено результати ЗНО з географіїхімії за шкалами 100–200 балів і 12-бальною (із предметів, результати тестувань з яких зараховують як оцінку за ДПА).

Сьогодні відбулося третє засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога «склав/не склав». Було визначено пороговий бал «склав/не склав» для тестів географії – 24 тестових бали, з хімії – 13.

Від загальної кількості осіб, які брали участь у тестуванні з кожного з названих предметів, поріг «склав/не склав» не подолали: з географії –  5,56%, з хімії – 10,15%.

Звертаємо увагу, що учасники тестування поточного року зможуть ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей. Бланки відповідей з географії, хімії буде розміщено на інформаційних сторінках учасників 29 липня.

Інформаційну картку, яка є додатком до Сертифіката ЗНО і містить результати проходження ЗНО, учасники основної сесії зможуть роздруковувати з інформаційної сторінки після 29 липня.