ЄВІ/ЄФВВ: ЗАТВЕРДЖЕНО КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ

Кілька років поспіль вступ на навчання для здобуття ступеня магістра на окремі спеціальності відбувається на основі результатів ЄВІ та/або ЄФВВ.

Цьогоріч суттєво розширено сферу застосування єдиного фахового вступного випробування до магістратури з використанням технологій ЗНО: у 2022 році його проведення заплановано для спеціальностей галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини».

ЄФВВ передбачає виконання завдань двох тестів: із загальних навчальних компетентностей та предметного.  Із проєктами програм предметних тестів і програмами ТЗНК можна ознайомитися на сайті МОН.

ЄВІ ‒ проходження тесту з іноземної мови (англійської, німецької, французької або іспанської). Із програмою, на основі якої буде складено тестові завдання, можна ознайомитися за посиланням.

Реєстрація для участі в ЄВІ та ЄФВВ триватиме з 26 квітня до 17 травня. Її здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти.

Основна сесія ЄВІ/ЄФВВ триватиме протягом 20 червня – 1 липня. Тестування із загальних навчальних компетентностей відбудеться 20 червня, єдиний вступний іспит – 22 червня.

Графік предметних тестів ЄФВВ:

24 червня – економіка та міжнародна економіка, право та міжнародне право;

29 червня – облік та фінанси, політологія та міжнародні відносини, психологія та соціологія;

1 липня – управління та адміністрування.

Якщо вступники виявлять бажання складати більше одного предметного тесту, а тести проводитимуться в один день, то під час реєстрації вони оберуть, який складатимуть в основну, а який – у додаткову сесію.

Результати ЄВІ/ЄФВВ буде визначено до 12 липня 2022 року.