КЕРІВНИКАМ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Шановні керівники закладів загальної середньої та професійної освіти! Ми знаємо, що ви працюєте в непростих умовах, дехто з вас засинає і прокидається під обстрілами і бомбардуваннями, та разом ми не тільки переможемо цю нечисть, а й допоможемо нашим випускникам вступити до омріяних закладів вищої освіти. Для цього просимо вас зважити на таке.

Якщо учні/студенти вашого закладу освіти уже зареєструвалися для проходження ЗНО і ви завчасно надіслали документи до Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.  Щиро дякуємо вам за оперативність! Ваші випускники вважаються потенційними учасниками вступних іспитувань. Просимо стежити за новинами на сайтах УЦОЯО та ОРЦОЯО й заходити до свого Кабінету керівника. Певна частина ваших випускників могла втратити сертифікати ЗНО, тож найближчим часом у ньому буде розміщено логіни й паролі до Інформаційних сторінок ваших випускників. Якщо є змога, просимо передавати цю інформацію випускникам, щоб надалі вони могли підтвердити своє бажання цьогоріч вступати до закладів вищої освіти, а також зазначити місто, де вони перебуватимуть у період тестування. Якщо ж такої можливості у вас немає ー не хвилюйтеся: найближчим часом ми повідомимо, як діяти випускникам у такій ситуації. 

Якщо учні/студенти вашого закладу освіти уже зареєструвалися для проходження ЗНО, ви зібрали їхні документи, однак не встигли їх надіслати до Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, ー дійте, будь ласка, залежно від вашої ситуації так, як описано в поданих нижче алгоритмах . 

Ситуація 1. Ви маєте змогу надіслати документи ваших учнів, а ваш заклад освіти розміщено в одній із таких областей: Одеська, Кіровоградська області. Якнайшвидше, але не пізніше 9 квітня, надішліть, будь ласка, реєстраційні документи до Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.

Ситуація 2. Ви маєте змогу надіслати документи ваших учнів засобами поштового зв’язку, а ваш заклад освіти розміщено в одному з таких регіонів: Херсонська, Миколаївська області. Якнайшвидше, але не пізніше 9 квітня, надішліть, будь ласка, реєстраційні документи до Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти.:

Херсонська, Миколаївська областіОдеський регіональний центр оцінювання якості освіти: вул. Академіка Корольова, 26, м. Одеса, 65114(048) 784-69-95, rc.odesa@od.testportal.gov.ua

Просимо стежити за новинами сайтах УЦОЯО та ОРЦОЯО й заходити до свого Кабінету керівника. Після опрацювання документів у ньому буде розміщено логіни й паролі до Інформаційних сторінок ваших випускників. По змозі просимо передавати цю інформацію учням/студентам, щоб надалі вони могли підтвердити своє бажання цьогоріч вступати до закладів вищої освіти, а також зазначити міста, де абітурієнти перебуватимуть на період тестування. Якщо ж такої можливості у вас немає ー не хвилюйтеся: найближчим часом ми повідомимо, як діяти випускникам у такій ситуації. 

Ми оперативно інформуватимемо вас про всі новини щодо вступної кампанії, тож не забувайте заходити на наш сайт. 

Укотре хочемо подякувати Збройним Силам України, бійцям територіальної оборони, рятувальним службам, медикам, працівникам соціальної інфраструктури за життя! Усе буде Україна!